HŐFORRÁS CAMPING Ifjúsági szálló - Youth hostel

Kemping

Az Európa hírű Igali-Gyógyfürdő közvetlen szomszédságában található a Hőforrás kemping és a két épületből álló ifjúsági szálló, amely komplexum májustól októberig fogadja vendégeit. A jól felszerelt kemping közel 16.000 nm-es, szépen gondozott zöldterülettel várja a kempingezés szerelmeseit, legyen szó sátras vagy lakókocsis pihenésről. Az árnyékos helyet a gyönyörű ősfás környezet biztosítja, de természetesen a napos terület kedvelői is megtalálják a számításukat nálunk.

Férőhelyek

Férőhelyek

A kemping területén egyidejűleg 60 lakóegység elhelyezésére van lehetőség. Az egyes beállóhelyek a szabad kapacitás függvényében nincsenek területileg lekorlátozva, tehát a frekventált időszakok kivételével szabadon kialakítható a pihenőhely nagysága.
Vizesblokk

Vizesblokk

Kemping vendégeink részére közös vizesblokk áll rendelkezésre, amely zuhanyzóval illetve mosdóval van felszerelve, de térítés ellenében mosógép használatra is lehetőség van. Emellett egy közös konyharész is igénybe vehető, ahol főzési valamint mosogatási lehetőséget biztosítunk.
Áramcsatlakozó, WIFI

Áramcsatlakozó, WIFI

A kemping területét lefedve 7 db áramcsatlakozó egység szolgálja a vendégek kényelmét.
Wifi a kemping egész területén térítésmentesen elérhető vendégeink számára.
Gyógyfürdő belépő

Gyógyfürdő belépő

Áraink korlátlan, napi többszöri belépést biztosítanak az Igali-Gyógyfürdőbe, ahol gyógy/termál vizes és normálvizes medencék, csúszdák, sportpályák, játszótér áll vendégeink rendelkezésére. A fürdő animációs programjain vendégeink szintén térítésmentesen vehetnek részt. 
©2017 IGAL-FÜRDŐ Kft.

Search